Egyéni témát is lehet hozni, ez esetben mielőbb keressék meg a témában illetékes oktatót, és egyeztessék vele a részleteket.
Szakdolgozat, Diplomaterv A témára való jelentkezés első körben a témavezetőnél, majd a vele történő konzultációt követően az adatok felvitele érdekében keressék meg Dr. Poós Tibort. Határidő: 1. oktatási hét péntek dél.
Jelentkezéshez szükséges adatok: 1. téma cím, 2. specializáció, 3. teljes név, 4. oktatási azonosító, 5. Neptun kód, 6. e-mail cím, 7. mobil szám, 8. három választott záróvizsga tárgycsoport. A kért adatokat kérem küldjék el határidőre a  címre.

 

2017. szeptember 18. (hétfő) 16:55-től a D102-ben Szakdolgozat/Diplomaterv tájékoztatót tartunk. A rövid ismertető során ismertetésre kerülnek a főbb tartalmi/formai követelmények, határidők, illetve választ kaphatnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A tájékoztató második felében kiosztásra kerülnek a Feladatkiírási lapok, hogy mindenki ellenőrizni tudja az adatait.  Hiányos, határidőre nem leadott és nem megfelelő adatokkal a tárgy nem teljesíthető. A Konzultációs lapok is átadásra kerülnek.

 

Főmenü

Bejelentkezés

Fő támogatóink

Scroll to top