Szakdolgozat, Diplomaterv A témára való jelentkezés első körben a témavezetőnél, majd a vele történő konzultációt követően a jelentkezéshez szükséges adatok elküldése Dr. Poós Tibornak (). Határidő: 1. oktatási hét péntek dél.
Jelentkezéshez szükséges adatok: 1. téma cím, 2. specializáció, 3. teljes név, 4. Neptun kód, 5. oktatási azonosító, 6. e-mail cím, 7. mobil telefonszám, 8. három választott záróvizsga tárgycsoport.

Abban az esetben, ha nem a saját képzési szintjüknek megfelelő témát talál szimpatikusnak a táblázatból, egyeztessen a témavezetővel, hátha személyre tudja szabni a kiírást.

Egyéni témát is lehet hozni, ez esetben mielőbb keressék meg a témában illetékes oktatót, és egyeztessék vele a részleteket.

Ebben az esetben a szükséges adatok mellé küldjék el a feladatkiírásuk 5 pontját is, a dolgozat címét angolul, valamint a konzulens nevét, beosztását, munkahelyét, mobilszámát és email címét.

 

 

Előre láthatólag a második oktatási héten Szakdolgozat/Diplomaterv tájékoztatót tartunk. Erről értesítőt a jelentkezésnél megadott e-mail címen, vagy Neptun üzenet formájában küldünk. A tájékoztató során ismertetésre kerülnek a főbb tartalmi/formai követelmények, határidők, illetve választ kaphatnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

A tájékoztató második felében kiosztásra kerülnek a Feladatkiírási lapok, hogy mindenki ellenőrizni tudja az adatait.  Hiányos, határidőre nem leadott és nem megfelelő adatokkal a tárgy nem teljesíthető. A Konzultációs lapok is átadásra kerülnek.

 

Főmenü

Bejelentkezés

Fő támogatóink

Scroll to top